Archive for the ‘Redaktionsfester’ Category

Zillertaler Schürzenjäger

lördag, november 5th, 2011

Det är alltid lika trevligt med lite äkta finkultur från en annan del av världen, så håll tillgodo.

Spexbloggens ettårsjubuleumsfest

lördag, mars 20th, 2010

I går firade Spexbloggens bloggcrew ett år med den spexigaste spexbloggen i världen. Här bjussar vi på en glimt av denna magiska afton, mycket nöje.

Premiärbankett ur ängelperspektiv…

tisdag, april 28th, 2009

Såhär en vecka efter premiären har toastarna äntligen vaknat till liv och återanpassat sig till samhället. Vår skildring är spartansk och informativ eftersom vi alla vet att bok är bäst på riktigt…

Se upp i backen, 4 hål i nacken!
Premiären var ett faktum, stående ovationer, och på den följde sedvanlig bankett.
Medan gästerna drack sedvanlig fördrink fick vi rycka ut för att övertala dj’s-arna att Frankie-boy Sinatra är mycket bättre loungemusik än Hard House Mania 4.
När gästerna trippat in drog vi, styrkta av en customisead fördrink, igång kalaset med buller, bång, brak, lite skrik och en trampbil.
Sittningen pågick en hel livstid och innehöll allt man kan tänka sig från det smörgåsbord av bisarra händelser och traditioner som är en spexares tillvaro. En kort resumé i sann melodifestivalanda följer nedan:

Roliga timmen
Sång
Punsch
Stolta fäder
Hemliga direktörsklubben
Sång
Tändvätska
Blommor
Punsch
Pappa-skämt (Ja men det är väl inget att gaffla om)
Kapsyler och buteljer
Mats Folke
Punsch
Sjungande män utan frack
Lusen
Kilt
Styrelsen
Punsch
Mixad Chokladkaka

Efter Banketten var planen att det skulle bli dans och då gick redaktionen in i punschångorna…

Påskfest, gangsta style

söndag, april 12th, 2009

Påsken kom och gick, och spexbloggen hade sin årliga påskmiddag. Mottot för kvällen var ”är det egentligen gangsta”? Eftersom image är allt inledde vi kvällen med att måla gangsta-ägg. En vild diskussion utbröt om vems konstverk som var mest hårdkokt. Enligt Valle är kontrasterna det viktiga, medan Kekke satsade på kvantitet. Jenny körde på stencool graffiti, men Tomas avslöjade sin ålder genom att satsa på ett retro-ägg.

Ägg

Trots att våra matplaner delvis sprack på grund av dåligt utbud på Slemmis blev ändå middagen en succé. Kvällen avslutades med en rafflande fyrmannaduell i tornbyggandets ädla konst. Nyckelorden bland kvällens samtalsämnen var gangsta, mat, hunger, gangsta, årsinkomst, bloggande, gangsta, ekonomer, och behändiga flickvänner. Vi insåg snabbt att vi tagit oss vatten över huvudet i och med vårt val av ämnen. Nästa års påskmiddag planerar vi därför att hoppa ner ett steg i ambitionsnivå och behandla växthuseffekten, vattenproblemen i Afrika, slutförvaring av kärnavfall, Palestinakonflikten, samt en gång för alla reda ut om Pluto är en planet eller inte.

Vinnarinstinkt

Blogg-release!

måndag, mars 30th, 2009

Igår nådde bloggen offentlighetens ljus. Releasen var storslagen och bloggen en klar succé!

Efter hårt slit, brustna pannvener och nervositet inför denna premiär hade vi gjort oss förtjänta av en avslappnande kväll. Releasefest vankades. Detta är vad som hände: