Archive for april 1st, 2009

April, april!

onsdag, april 1st, 2009

Just det, vi är inte döda! Det var bara ett aprilskämt! (Ja, ett aprilskämt. Jo, det var visst den första april när vi sa att vi var döda. I alla fall om man går på Sydneytid, vilket vi här på Spexbloggen gör. Vi vill nämligen ligga lite före alla andra.)

Vi är överväldigade över de omfattande reaktionerna på dödsbudet. Visst, vi hade väl väntat oss de gråtande människomassorna i Indonesien. Men att Benedictus den sextonde lovade att den katolska kyrkan skulle göra allt för att skynda på de fyra helgonförklaringarna? Otroligt hedrande. Däremot var det kanske inte en lika rolig överraskning att Lulebo redan har hyrt ut min lägenhet till någon annan, men det ska säkert ordna sig.

Som jag redan sagt var alltså allt bara ett skämt. Vi drack inte tändvätska, i alla fall inte särskilt mycket. Jenny lades inte in på psykiatrisk klinik. Och visserligen har Kekke faktiskt ätit en halv låda med plasthandskar, men det var i ett helt annat sammanhang.

Så vad händer nu? Spexbloggen kommer självklart att fortsätta med oförminskad styrka, och ni trogna läsare har kilovis med banbrytande humor att se fram emot. Det ska bli jätteroligt att fortsätta skriva här, men just nu måste jag tyvärr göra en liten paus. Jag måste nämligen ta och ringa Lulebo.