Archive for juni 23rd, 2009

Midsommar

tisdag, juni 23rd, 2009

Midsommar!
Sillens, nubbens, små grodornas, kransarnas och midsommarstångens högtid!
Men också regnets dag och männens alldeles speciella grilldag. Det är nu de får tillfälle att visa upp sina kunskaper inte bara för familjen, utan också för alla gäster.  Att även regnet har sin speciella dag på midsommar kan dock ställa till problem för dessa grillmästare. Kolet blir surt, elden vill inte alls.. Och utan eld, ingen glöd. Mer tändvätska! Tändstickan eller tändaren blåses ut av vinden och gästerna får agera vindskydd.. Till sist blir det oftast fjutt på elden och köttet kan grillas. Och det blir inte alls bränt, bara hälsosamt svart och det har fått en smak som är misstänkt lik tändvätska…

Nubben tas, bag in boxar töms och natten är ung fram till gryningen…

Min midsommar innehöll en del klyschigt och en del oklyschigt.. Till exempel så hade vi klyschig sill-lunch och oklyschig sol hela dagen. Dessutom temafest med det innovativa temat Midsommar.
Det här är jag i min somriga outfit.. Upptill designad av IKEA och nertill designad av moi… Jag surrade en hel del med alla gäster under kvällen och sjöng  ”Vi äro små humlor vi. Bzz, bzz.” innan Hallands fjäder avnjöts. Allt för att passa in i rollen..

Fotografiet är taget av min mor som ännu inte har lärt sig att kameran bör vara stilla när man tar en bild..

Vet inte om det behöver förklaras att jag är en humla..