Archive for mars, 2011

MacGyver * 6

torsdag, mars 31st, 2011

För dom som har missat det så bloggar årets dekorgrupp för fullt om sitt arbete. Klicka på länken och förundras över vad man kan skapa med vanligt hönsnät!

My makeup may be flaking

torsdag, mars 24th, 2011

Idag är det dags för ännu ett scoop här på Spexbloggen. Vi har nämligen kommit över ett avslöjande foto från förra helgens sminkning av spexensemblen, där man ser hur Orville och Wilbur Wright kommer att se ut på scen!

Det kan förstås vara lite känsligt att lägga ut så här avslöjande bilder. Därför ville jag först kolla med spexdirektören om det var okej, och Kekke svarade direkt att det var ”en patriotisk succé”. Nej, jag förstår inte heller exakt vad han menade, men nu har vi i alla fall fått klartecken. Mina damer och herrar, jag presenterar BRÖDERNA WRIGHT!

Uppdatering: Kekke ringde nyss och var ganska upprörd. Tydligen hade han i själva verket sagt att det var ”en idiotisk idé” att publicera bilden. En viss skillnad, med andra ord. Allt hade varit mycket enklare om Kekke bara hade artikulerat som folk, men för att undvika konflikter har jag böjt mig för hans önskemål och censurerat bilden.

WriiightThe Wright stuff.

snubbla

måndag, mars 21st, 2011

Man ska falla rätt, inte falafel

Amerikanarna kan ju ingenting om Europa! Sverige och Schweiz är helt klart olika!

lördag, mars 19th, 2011

Hört på spårvagn…

“Umeå ligger ungefär 25-30 mil söder om Luleå.” (So far so good)
“Haparanda ligger typ 20 minuter från Luleå. Sedan har vi ju det där trestensröset också, jättenära”

Och årets Lulespex är…

fredag, mars 11th, 2011

BRÖDERNA WRIGHT!

Precis som vi på Spexbloggen sagt hela tiden.

T minus en dag

torsdag, mars 10th, 2011

Imorgon släpps biljetterna till Lulespexets föreställningar till allmänheten, och redan efter förbokningar är trycket högt för premiären!

Frågan är: Var kommer Spexbloggens reportrar att bänka sig?

T minus två dagar

onsdag, mars 9th, 2011

På fredag är det ÄNTLIGEN dags för releasen av årets spex, då temat avslöjas för allmänheten Självklart kommer även årets lulespex att presenteras med en episk releasefilm. Vem minns inte 2009 års svenska oscarsbidrag, releasefilmen för Karl XII? Eller 2010 års vinnare av Lilla guldpalmen i Cannes, releasefilmen för Svartskägg?

I år har Infilmidy Loops fått det traditionstyngda uppdraget att producera releasefilmen, och bilder från inspelningen visar att pressen blev för mycket för delar av the IFL crew…

HamoonA mean scene with a green screen.

Vad gör man när man har tråkigt på STUK?

lördag, mars 5th, 2011

Man uppfinner nya djur såklart!

You’ve been hit by, you’ve been struck by, the awesome KHÄG!