Archive for augusti, 2011

Snart är det spexdax igen!!

fredag, augusti 26th, 2011

CykelCykelCykel.. Rullator?! (sneaky av den att dyka upp på min cykelbild så där)

Nu är det snart dags för tre fantastiska föreställningar av Bröderna Wright (Det är ett spex det!) Mån 29/8 – ons 31/8 är det sista chansen att se årets föreställning i Aula Aurora! Så missa inte, det kommer bli (sp)excellent!

Skepp över bord!!

fredag, augusti 19th, 2011

I år  har man visst funnit de sjunkna skeppen efter både Svartskägg och Henry Morgan (!!) – inte för att jag föredrar det ena fyndet över det andra – men det är fantastiska nyheter! Det nyheterna glömde berätta var dock att det var utanför MIN STUGA som skeppen sjunkit, och det hade jag kunnat berätta för länge sedan om nån bara frågat. Efter att alla reportrar åkt härifrån kunde jag och min familj äntligen njuta av solen och vår sjöutsikt resten av sommaren men en stor Rom&Cola! (knä)SKÅL!

Mitt undermedvetna eller?

torsdag, augusti 18th, 2011

Nämen! här sitter man och löser ett bildpuzzel i godan ro OCH SÅ DYKER FACEBOOK -LOGGAN mystiskt upp mitt i allt? är det mitt undermedvetna som säger att jag borde göra ett inlägg istället för att sitta här och rita, eller har Facebook funnit ett sätt att göra pop up- adds UTANFÖR internets väggar? Intressant!

Plötsligt händer det

torsdag, augusti 11th, 2011

Ibland råkar jag ut för helt sjuka grejer.

Ta till exempel imorse, när jag letade igenom garderoben efter dagens outfit. (Hugo Boss eller Filippa K? Ständigt dessa beslut.) Helt plötsligt upptäckte jag att jag inte längre befann mig i garderoben, utan jag stod i en skogsglänta! Hur gick det till?!

Ut ur garderobenOch inte nog med det, det stod dessutom en lyktstolpe mitt ute i skogen!