Archive for mars, 2012

Spexrelease

söndag, mars 18th, 2012

Spexet har haft sin release, och som väntat var Spexbloggen först med att avslöja årets tema. (Ledsen, NSD! Bättre lycka nästa år, Kuriren!) Spexbloggen kan nu även presentera vimmelbilder från releasen.

Under veckan innan releasen kunde allmänheten gissa vad spexet skulle handla om, och om man gissade rätt kunde man vinna fribiljetter! Med tanke på att ledtrådarna knappt gick att förstå ens för uppsättningsmedlemmarna själva får man väl säga att vinnarna förtjänade sina biljetter, som de nu fick motta av spexdirektören i egen hög person.

Dirren!En upplyst direktör.

Beväpnad med en kamera förhör… eh, jag menar intervjuade Robert allmänheten om vad de förväntade sig av det indiska temat. På denna bild har han lyckats ställa förre årets sångansvarige mot väggen.

Paparazzi”BEORDRADE DU KOD RÖD?!”

Taj Mahal!

fredag, mars 9th, 2012

Just det, 2012 års lulespex kommer att handla om Taj Mahal, byggnaden som är så ball att den står pall för ett bombanfall (för att citera Johan Vall).

Växeln, hallå?

torsdag, mars 8th, 2012

Kekke presenterar stolt Apples prototyp av nästa generations iPhone. Man har tagit bort onödiga funktioner såsom pekskärm, kamera, och operativsystem, för att istället lägga till en revolutionerande iSladd som enkelt fästs i din iFicka. It’s the most amazing iPhone yet!

Kekke!Det är något lurt med det här.