Tredje gången gillt!

Efter spexets infomöte var vi fyra personer som begav oss hem till mig för lite teambuildande. Det var nämligen dags för 2010 års manusgrupp att dra igång arbetet!

Om jag räknat rätt blir det tredje gången i manusgruppen för undertecknad. Senaste gången var jag manusansvarig, och då kan det ju lätt bli så att resten av manusgruppen ser en som en ledare, ett föredöme, ja, lite av en halvgud helt enkelt. Fast nu är man alltså åter vanlig dödlig, men det kommer säkert att gå jättebra det med. Om inte annat så är ju herr manusansvarige en fellow spexbloggare.

En anteckningsbokEn än så länge oanvänd anteckningsbok.

Han började med att ge oss varsin present: en liten behändig anteckningsbok, där vi kan skriva ner alla roliga saker vi kommer på. Än så länge är min tom, men jag kommer säkert att börja skriva när som helst. Om inte annat så ska jag i alla fall skriva mitt namn på framsidan.

6 Responses to “Tredje gången gillt!”

 1. Richard skriver:

  Som en ung spexare som jag är, så måste jag fråga dig Tomas, hur känns det att vara med i sitt sjätte spex?

 2. Johan Karlsson skriver:

  Tackar för bilden, då vet jag vilken bok jag [u]inte[/u] ska kolla i!

 3. Valle skriver:

  och följdfrågan…

  … har någon varit med i 6 lulespex tidigare? inte i modern tid så vitt jag vet…

 4. Tomas skriver:

  Det känns rätt bra att vara med i sex spex. Vid det här laget börjar man veta vad man har att vänta sig, typ. Enda nackdelen är att det avslöjar hur fruktansvärt gammal man är.

 5. Mats skriver:

  De flesta brukar ha vett att släppa taget och låta den yngre generationen ta över, men men…

 6. Robert skriver:

  Varför låta någon annan göra det som man vet att man själv gör bättre?