Volvo lanserar nytt bilmärke!

vackraste reg-plåten!

Här är den! !!Bilen alla drömt om men som man inte trodde fanns! Volvo kämpar i dessa jobbiga finansiella tider för att locka tillbaka kunderna och nu har de satsat allt på sitt sista kort och  flaggskepp – SPEXVOLVON!  

det är en rymlig liten stadsbil, inredd i, för årets aktuella, kilttyg. sätena kan fällas ut och in, hit och dit, ja på alla spexiga vis för att kunna rymma så många spexare som möjligt. det specialutformade bagageutrymmet rymmer en hel Kentaff och miljön jublar, för den drar bara en punschmugg med soppa per år!!! strålande!

vi har försökt nå SPEXVOLVONS skapare för en kommentar men denna har så mycket att stå i, då trycket är otroligt stort på dessa eftertraktade, nya, heta bilar, att det helt enkelt var omöjligt få tid till intervju. Skaparen hann dock berätta att de fåtal bilar som hunnit ut på marknaden körs av bla självaste konungen HKH Carl XVI Gustaf af Svea rike och BYGGMAX’s VD. MEN ryktet går också på stan att man sett direktör Sandra Berg cruza runt på regnbågsallén i en sprillans ny SPEXVOVLVO!

ja vad säger man? Den är helt enkelt Awesome!

One Response to “Volvo lanserar nytt bilmärke!”

  1. Sandra skriver:

    Jag kan bekräfta ryktet.
    Den går som ett lok!