Som bara båtar kan

I årets spexhandbok har alla uppsättningsmedlemmar, inklusive undertecknad, fått svara på ett gäng spexiga frågor. Men pga utrymmesbrist (antar jag) kom inte alla svar med, vilket betyder att jag sitter på exklusivt tidigare opublicerat material. Jag är stolt över att kunna presentera PR-gruppens intervju med Tomas – den ocensurerade versionen!

Om du fick ta med dig en enda sak till en öde ö, vilken sak skulle det definitivt inte vara?

En sån där facehugger från Alien-filmerna, jag tror vi skulle få svårt att komma överens.

Om du skulle duellera med någon, med vem skulle det helst vara?

Med en enbent halvblind pacifist, eftersom det borde ge mig goda chanser att vinna.

Om du skulle bygga en båt och segla iväg, vilket material skulle du tillverka båten i och var någonstans skulle du låta vindarna bära dig?

Jag skulle bygga båten i plåt. Med min plåtbåt skulle jag segla iväg till närmsta despot för att sjunga en låt utan att ens säga förlåt. Det skulle bli en trevlig anekdot.

Båtar.Båtar som inte är av plåt.

Du har ett lik i garderoben, vilket/vem/vad är liket?

Den pinsamma hemligheten att jag inte vet vem som är Filip och vem som är Fredrik, samt att jag dessutom inte bryr mig.

Vad fruktar du mer än att simma bland hajar?

Bara en sak: vanära. Vanära och ensamhet. De *två* saker jag fruktar mer är vanära och ensamhet… och ilskna hundar. Och så kärnvapenkrig förstås. Äh, vi tar om det: bland de saker jag fruktar mer än att simma bland hajar kan nämnas företeelser såsom… var var jag?

Comments are closed.