Spexbloggen 2.0

Spexbloggen är nu ett år gammal, och har redan nått stora framgångar i bloggosfären. Men inget är så bra att det inte kan bli bättre, och vi här på bloggen är stolta att kunna presentera våra planer för det kommande året. Marknadsundersökningar har visat att våra läsare vill se mindre ordvitsar och spexreportage, och mer ryktesspridning och skvaller. Vi vill självklart ge folk vad folk vill ha, och redan nästa vecka kommer bloggens nya, fräckare, stil att introduceras. Här följer några aptitretare:

måndag kommer vi att reda ut kopplingarna mellan 1987 års PR-grupp och Iran-Contras-affären.

onsdag kommer vi att gå igenom bevisen för att årets manus ”Svartskägg” inte är något annat än ett plagiat av den andra Pirates of the Caribbean-filmen.

Och missa inte fredagens reportage där ensemble-Erik konfronteras med uppgifterna om att han kom 2 minuter för sent till en dramaövning i februari.

Erik.Erik var av någon anledning ovillig att diskutera sin tidsoptimism med Spexbloggen när vi ringde på. Och inte bjöd han på fika heller.

Vattnas det inte redan i munnen på er? Kunde tro det. Följ med Spexbloggen 2.0 mot nya spännande avslöjanden, och kom ihåg att ”skvaller” bara är ett annat namn på sanningar som inte riktigt hunnit bekräftas än!

7 Responses to “Spexbloggen 2.0”

 1. Emily skriver:

  Men de e juh måndag nu!
  KOM IGEN, GE OSS SKVALLER!!!

 2. Robert skriver:

  Hm… är det det där ens Eriks lägenhet…??

 3. Tomas skriver:

  Emily:
  Jag förstår så väl hur du känner, men tyvärr råder det delade meningar om Spexbloggen 2.0 – skvallerbloggen: jag tycker det är en jättebra idé, medan alla andra spexbloggare… inte tycker det. Vid ett hastigt sammankallat bloggmöte kom dom, jag menar vi, fram till att det här inlägget bara var ett aprilskämt och inget annat. I alla fall är det den officiella versionen.

  Robert:
  Självklart är det Eriks lägenhet, vems lägenhet skulle det annars vara?!

 4. Emily skriver:

  Det är inte alls Eriks lägenhet. Det är en typisk tvåa i höghusen (som Sandra o Rickard har exempelvis) medan Erik bor i en trea med Enesund och där är köket bestämt in till vänster och TOALETTEN där köket är på denna bild.
  BLUFFBLUFFBLUFF!

 5. Tomas skriver:

  ”Typisk tvåa i höghusen”?
  FELFELFEL!

 6. Erik skriver:

  Hur kan ni veta var jag bor egentligen? Tänk om jag har flyttat? Tänk om det inte ens är mannen på bilden som har skrivit brevet? Jag har ju faktiskt mycket längre skägg än den där wannabe-spexaren. Löjligt.

 7. Robert skriver:

  Jag skulle vilja hävda att det där är en typisk 2:a i PUNKThusen. Typ en sådan Tomas bor i.