Köttätande hatt??

inte undra på att hatten gjorde ont!

Det bästaste, bästaste med spex är när allt faller på plats och man får använda all dekor, musik, smink och kläder 🙂 underbart! I love it all, except MIN HATT!! den är superfin på håll och riktigt karaktärsenlig, men smyger man närmre, riktigt, riktigt nära kan man få se hur skådespelaren(jag!) kämpar mot ondare maker! HATTEN FÖRSÖKER JU ÄTA UPP MIG!! 😮

jag trodde jag och hatten var vänner men sedan incidenten då jag kastade av den mitt i en scen (den blängde surt på mig efteråt) har det varit lite kylig stämning oss emellan.. så igår klämde den inte bara åt mer in tidigare, utan när jag vaknade i morse fann jag ett JACK I HUVUDET (se bilden!) why, Hat, why??! ska vi någonsin bli vänner??

2 Responses to “Köttätande hatt??”

  1. Joel skriver:

    http://www.ultimate-guitar.com/tabs/t/ted_gardestad/fr_krlekens_skull_crd.htm

    Sökte på ackorden till Förkärlekens skull på google. Detta var första träffen. Titta på vem som skrivit den! Behöver jag nämna att jag skickade ett mail med förslag på förbättringar…

    🙂

  2. Hamoon skriver:

    Why crille, WHY!?