Pressmeddelande

Under måndagen hamnade av någon outgrundlig anledning tre av fyra bloggförfattare på Sunderbyns akutavdelning.
Samtliga uppvisade stadiga symptom av förgiftning såsom vomering, tappad känsel i de yttre extremiteterna och hallucinationer. En sköterska uppger att en av dem skall ha trott sig vara en svan och förtärt en halv låda med plasthandskar innan vårdare hann ingripa.
Sorgligt nog avled våra hjältar en efter en under natten. Obduktionen visade ett abnormt stort intag av alkohol och andra substanser som vanligast återfinns i tändvätska.

Den fjärde medlemmen i bloggsällskapet ägnade dagen åt att försöka reda ut det skatbo av metaforer och nödrim som lämnades kvar av de andra. Hon lades senare in på psykiatrisk klinik efter det mentala sammanbrott som stressen att driva spexbloggen ensam ledde till.
Enligt uppgifter försökte hon betala 54 liter lättmjölk med knappnålar på Slemmis. Anledningen uppgavs vara att hennes hamstrar ville ha kladdkaka till frukost.

För tillfället ser bloggens framtid mörk ut, men ett omfattande arbete har startats för att reda ut de fyra vännernas sista anteckningar och hålla bloggen levande så länge som möjligt.

//Admin

One Response to “Pressmeddelande”

  1. Robert skriver:

    Jaha, det blir ju intressant att se hur de ska klara sig ur detta…