En titel

Innan releasen i mars är spexets handling hemlig för den stora allmänheten, så därför kunde jag inte visa allt för mycket av manusgruppens arbete när jag i september bloggade om hur vi jobbade fram karaktärerna. Men nu kan alla nyfikna läsare få hela bilden serverad:

En tavla.Äntligen kan sanningen avslöjas.

En hel del känns igen från det färdiga spexet: guvernören, kapten Morgan, och så vidare. Och på sätt och vis fanns det ju med en ”Robinson Crusoe-person” också. Fast man ser även en del förslag på karaktärer som jag glömt bort, och i vissa fall förträngt, att vi någonsin funderat på. Smeden? Pirat Långstrump och Sjörövarfabbe?!

3 Responses to “En titel”

 1. Amanda skriver:

  Lägg märke till Kekkes snygga handstil på ordet Karaktärer 😛
  Det mina vänner var det snyggaste han åstakom på tavlan 😀

 2. Sandra skriver:

  Jag var med en sväng där! 🙂

 3. Kekke skriver:

  Men… men… ”Det snyggaste han åstadkom”? Min Dramaturgiska Delfin då?!