Sommardvala

Det verkar som om Spexbloggen gått in i sommardvala. Därför tänkte jag ge mitt bästa tips på roligt tidsfördriv som man kan ha mellan blogguppdateringarna. Bara att följa instruktionerna:

  1. Hitta på en klatschig slogan för dig själv, min får bli; ”Johan Vall är ball som en tall som står pall för ett bombanfall”.
  2. Översätt sloganen till spanska med Google translate. I detta fall ”Johan pelota ley es como un taburete alto en reposo durante un bombardeo.”
  3. Översätt den spanska översättningen tillbaka till Svenska.
  4. Upprepa proceduren till du får samma slogan oavsett vilken väg du översätter, i mitt fall: ”Johan basebollag är som en hög pall att representera en attack.” eller ”Johan equipo de béisbol es como un taburete alto para representar un ataque.”
  5. När ni gjort det finns det sedan 55 språk till att prova! Min favorit är nog Isländska; ”Johan är valet bollen medelstora företag, genomförande av kränkande flyganfall.” eller ”Johan er valkosturinn boltinn meðalstórra fyrirtækja, framkvæmd af móðgandi slær í lofti.” Ni får gärna posta eran favorit som en kommentar, bästa översatta slogan vinner en middag med Spexbloggens gastronomiexpert Tomas!

Mycke nöje, och glad sommar önskar Spexbloggen

Spanniens sak är sSpexbloggens sak

Comments are closed.