Ett tillkännagivande

Jag hade absolut inte tänkt syssla med det här det kommande året. Och när folk frågade mig om det, var mitt svar alltid klart och tydligt: ”Nej.” Och det svaret var till hundra procent sant… i alla fall då. Men sen fick jag en oväntad förfrågan, och får man en förfrågan får man förstås förutsättningslöst fundera över sina förutfattade föreställningar. Hursomhelst, jag säger inte att jag ändrat mig, men till slut blev ändå svaret: ”Ja.”

Jag kommer att leda Allsång på Skansen nästa sommar.

Sidan femtifyra, allihopa! Är ni med?Skansen 2011?

(Med reservation för att den ”förfrågan” som nämns i texten ovan möjligen inte var en officiell förfrågan, eventuellt inte kom från SVT, och kanske aldrig existerat över huvud taget. Resten av texten kan mycket väl även den vara lögn.)

Text: Spexbloggen
Framtidsfoto: Alf och Mats

Comments are closed.