Ögonblick från en fest

Spexet Svartskägg har nått vägs ände, och det avslutades i stil med den traditionsenliga sista-sista festen som började runt midnatt och avslutades först på morgonen med den minst lika traditionsenliga frukosten på Scandic. Personligen hade jag det väldigt kul på festen, då jag var omringad av mycket trevligt bordssällskap.

Någon gång under kvällen tappade jag dock uppsikten över min kamera, men det visade sig när jag fick tillbaka den (tack, Emily!) att snälla spexare hade tagit en massa bilder åt mig. Jag kan därför presentera exklusiva mingelbilder från festen för spexbloggens läsare. Varsågoda!

Efterrätt!Jag antar att den okände fotografen i den här bilden velat presentera efterrätten, på ett bord i bakgrunden, i sitt sammanhang. Att bilden tycks luta något är nog bara ett konstnärligt ställningstagande.

Hår!Hår… är ju alltid trevligt.

Kiltar!En Svartskägg-kilt, en Jeanne d’Arc-kilt, och en liten liten bit av en Karl XII-kilt. Och så två händer, som pekar ut den röda kilten som befinner sig strax utanför bilden.

Ballonger!Dekorationerna på festen följde såklart pirattemat. Jag har även en till bild på dessa ballonger, med enda skillnaden att en vinflaska finns med på den bilden. Med tanke på att kompositionen med vinflaska/ballonger blev som den blev väljer jag dock att inte visa den.

Förhoppningsvis kan dessa bilder få er stackare som missade festen att känna det som att ni nästan var där. Om ni vill få en ännu bättre simulerad festupplevelse rekommenderar jag att ni stannar uppe en hel natt, tar på en kilt, går till Scandic och äter hotellfrukost samtidigt som ni ignorerar de konstiga blickar ni får av de övriga frukostgästerna.

6 Responses to “Ögonblick från en fest”

 1. Richard skriver:

  Haha! Jag tyckte jag kände igen mina skor.
  Och så konstiga blickar fick vi väl inte på Scandic? Inte mer än vanligt tycker jag!

 2. Valle skriver:

  Jag som inte var där måste erkänna att jag är grymt avundsjuk men ändå inte ett dugg, det jag funderar på är dock varför inte Tomas använder dom brittiska dojorna, ni vet dom som är så feta.

  Appropå Scandic… Jag kommer ihåg en gång när vi gick dit för frukost, det första tjejen i receptionen säger; ”jag har väntat halva natten på att ni skulle komma”, då kände man sig välkommen och en aning genuint konstig.

  Tjejen i fråga var förstås lus-pristagaren Liza.

 3. Kekke skriver:

  Jag fick frågan i ägg-kön om det var skottlands nationaldag… på svenska, hur tänkte han där?:P

 4. Carlsson skriver:

  haha, den cencurerade bilden dök upp ändå 🙂

 5. Valle skriver:

  ValleLeaks strikes again…