Statusuppdatering

Som trogna läsare kanske har upptäckt har Spexbloggen den senaste tiden inte riktigt nått upp till sitt mål att komma med minst ett nytt inlägg per dag. (Spexbloggens inofficiella motto är ju just fun bene, saepe optime, eller översatt till svenska roligt är bra men ofta är bäst.)

Men vad har då era sex bloggskribenter sysslat med? Har vi bara legat på sofflocket och latat oss? Absolut inte! Här kommer en beskrivning av våra senaste aktiviteter. Det är inte menat som en ursäkt, men som en förklaring till den senaste tidens bloggtorka.

Jenny deltar sedan två månader tillbaka i en farofylld expedition med målet att hitta landvägen till Peru. Sågs senast till i trakterna av Skara.

Valle skriver sina memoarer, och är i det närmaste klar med den första volymen ”0-3 år: En början.” Jobbar just nu med att få ner manusets längd till max 1200 sidor.

Carlsson befinner sig i Bryssel, där han lobbar för att Europaparlamentet ska ta klar ställning för att Pluto är en planet och inget annat. -Om inte vi spexbloggare slåss för Plutos rättigheter, vem ska då göra det? låter Carlsson hälsa på en knastrig telefonlinje.

BrysselCarlssons övernattningslägenhet i Bryssel.

Maja drömmer om en värld utan krig, och försöker därför medla fred mellan Nord- och Sydkorea, Nord- och Syddakota, och Norr- och Västerbotten. Metoden är att få alla att tillsammans sjunga We shall overcome.

Kekke fick blodad tand när vi introducerade fyrmannaschacket i september, och jobbar för närvarande med nästa logiska steg i schackets utveckling: ett tredimensionellt curlingschack för åtta spelare – kräver 128 pjäser, åtta ihopmonterade schackbräden, och två mindre ishallar.

Och slutligen Tomas, undertecknad alltså. Jag har inga särskilda projekt för mig, så jag förstår inte var tiden tar vägen. Jag borde kunna skriva hur många inlägg som helst om jag bara fokuserar lite och OMG OMG OMG HAR NI SETT DET HÄR VIDEOKLIPPET?

Okej, var var jag nu igen?

One Response to “Statusuppdatering”

  1. Carlsson skriver:

    Det är faktiskt en väldigt viktig fråga! Och ingen verkar vara på min sida, hopplöst!