I get knocked down, but I get up again.

Hmpf. Det visade sig att svt inte längre var intresserade av mig som programledare för ”Allsång på Skansen”. Tydligen var det någon Måns Zelmerlöv som gick hem bättre bland tjejerna. Nåja, det är inget att hänga upp sig över. Istället är det bara utnyttja all den lediga tiden jag just fick… till att satsa på min indiska filmkarriär!

Jag har färgat håret svart, skaffat den grymmaste mustaschen sen Burt Reynolds, och tagit artistnamnet ”Rajini Kanth”. Framgångarna kan inte vara långt borta. Och jag kan redan nu presentera en nyckelscen från min nästa film. Varsågoda!

2 Responses to “I get knocked down, but I get up again.”

  1. Hamoon skriver:

    HAHAH det där är vad jag kallar för: ”Bruce Ali”

  2. […] Spexbloggen säger: bra försök, men ett kvartal försent. […]