Här kan man va´ – på spexets Höstfest!

Hö(-HÖ-HÖ-HÖ!)stfest!! hurra! den gick av stapeln igår och vilken trevlig tillställning det blev! Temat var 20! med medföljande fri tolkning: på plats fanns jobbiga mattetal som blev 20, Disneys 20:e tecknade långfilm: Aristocats, ett tjog ägg, 20 elefanter som balanserade,  grundämnet kalcium (nr20) och kanske det mest fantastiska: det fanns 3(!) st Anders Svedevall på plats! (men ingen var originalet! :P)

Det bjöds på fördrink i Gin-kannan som Chalmerspexet bob donerat, tacogratäng till huvudrätt och en sån där god efterrätt som jag inte kan namnet på. mmmm.. gott, hur som helst 🙂

Kvällen innehöll också en rad fantastiska gyckel! här följer några av dem:

"All the small things" i tre stämmor och med TEMPO på det! Fem Augustusar

I mörkret: Hur kan du inte minnas mig John? Jo men det gör jag Jennie, typ.. Hamoon&Kristian: Fem Augustusar

 Andra fantastiska gyckel som inte kom med på bild var bla: Ensemblen 2010 som försökte sig på acapellan:skägg utan att ha övat tillsammans på typ tre månader – mycket fint (??), Joel levererade lite Cornelis på gitarr, 4 fyllriga elefanter bjöd på snapsvisor och manusgruppen försökte sig på att läsa en dialog ur det nya manuset men folkstorm uppstod på folk påstod sig känna igen dialogen frånj Jean D´arc ..? Åh manus vilka äggskallar!

Manusgruppen för Augustus 2011

 Och det här var inget gyckel men ska ändå få fem Augustusar! Robert gör spontant en Captain Morgan! I Kilt! (Probably the best pose in the world)

Så, sammanfattningsvis:
Höstfesten: HÄR kan man va´!
Nån annan stans: Här kan man INTE va´!!

One Response to “Här kan man va´ – på spexets Höstfest!”

  1. Valle skriver:

    Bevisligen kunde man va nån annan stans också, men inte fan är jag nå lyckligare för det…. härligt att ni hade det trevligt.