My makeup may be flaking

Idag är det dags för ännu ett scoop här på Spexbloggen. Vi har nämligen kommit över ett avslöjande foto från förra helgens sminkning av spexensemblen, där man ser hur Orville och Wilbur Wright kommer att se ut på scen!

Det kan förstås vara lite känsligt att lägga ut så här avslöjande bilder. Därför ville jag först kolla med spexdirektören om det var okej, och Kekke svarade direkt att det var ”en patriotisk succé”. Nej, jag förstår inte heller exakt vad han menade, men nu har vi i alla fall fått klartecken. Mina damer och herrar, jag presenterar BRÖDERNA WRIGHT!

Uppdatering: Kekke ringde nyss och var ganska upprörd. Tydligen hade han i själva verket sagt att det var ”en idiotisk idé” att publicera bilden. En viss skillnad, med andra ord. Allt hade varit mycket enklare om Kekke bara hade artikulerat som folk, men för att undvika konflikter har jag böjt mig för hans önskemål och censurerat bilden.

WriiightThe Wright stuff.

One Response to “My makeup may be flaking”

  1. Carlsson skriver:

    Varför har vi ingen gilla knapp?? 🙂