Bloggen hyllar!

Fint tygmärke!

Idag kände bloggen för att slå ett extra slag för något som symboliserar LTU i ett nötskal! Idag hyllar vi TYGMÄRKET och varför inte göra det med årets spexmärke! (Fanfaaaaaaaar!) it´s so pretty!( og dejlig!) och passar precis till spexområdet på overallen eller på det finaste av plagg – kilten!

Och just för att vi tycker märket är så fint och är så nöjda skäms vi inte för att tacka snubbarna på mera.se för resultatet! -de är ju bäst på märken! joho, det är sant, det står så på loggan, kolla själva:

sa ju det - bäst på märken!

Ryktet går att de var trevliga och hjälpsamma också och SÅNT HYLLAR VI ABSOLUT här på bloggen!

Hura! Hurra! Hurra!

Märket går jättebra att köpa under någon av våra föreställningar så passa på när du går och ser spexet.

Inte sett spexet än? SKÄRPNING! nu är det bara en föreställning kvar innan hösten (Nu på fre 20 maj – biljetter säljes i b-huset under lunchtid (som vanligt) eller i dörren (som vanligt)) MISSA INTE! I dare you 😉

Comments are closed.