Minnen från turnén

Andra bloggar har redan berättat det mesta som är värt att berättas om vårens episka spexturné, men det finns kvar en del episoder som är värda att tas upp: till exempel vår episka Göteborgsföreställning! (Eller var det egentligen en Mölndalsföreställning?)

Föreställningen hölls på kulturhuset Möllan, en lokal som närmast kan beskrivas som västkustens svar på Radio City Music Hall.

Radio City Music Hall

MöllanLika som bär: Radio City Music Hall och kulturhuset Möllan.

Många stora namn har uppträtt på Möllan, det var till exempel här som Sten-Åke Cederhök och Tomas von Brömssen för första gången uppträdde som Albert och Herbert.* Men nu var det alltså våran tur! Och eftersom det gäller att synas hade vi annonserat vår ankomst i förväg, förhoppningsvis försvann inte vår affisch bland alla de övriga kommande attraktionerna.

Wright!Ett späckat program på Möllan.

Föreställningen då? Jotack, succé enligt spexbloggens opartiske reporter. Förhoppningsvis kan Lulespexet återvända till västkusten förr snarare än senare!

*Uppgiften är obekräftad, och inte nödvändigtvis 100% sann.

Comments are closed.