TV:ns utveckling i Japan

Då jag under 2 veckor lekte utrikeskorrespondent i det vänliga landet Japan stötte jag på ett underligt fenomen relaterat till hotellets tv-service. Följande lapp satt i ett litet ställ på skrivbordet:

Jag kände på mig att detta var något mycket revolutionerande och efter att ha använt den eminenta översättningstjänsten Google Translate med resultatet ”60 nyaste filmerna tenderar att titta på ¥ 1000” blev jag ännu mer uppspelt.
Det, mina damer och herrar, är interaktivitet på en nivå som inte finns i vårt eget avlånga land!

Jag la andäktigt fram en sedel på bordet framför TV:n och väntade. Då ingenting hänt på en halvtimme gav jag upp, men lämnade sedeln på bordet för säkerhets skull… dom kanske tittade i smyg.

One Response to “TV:ns utveckling i Japan”

  1. Kristian skriver:

    ”All the movies can be watched from the beginning”. Sjyst!