Spexrelease

Spexet har haft sin release, och som väntat var Spexbloggen först med att avslöja årets tema. (Ledsen, NSD! Bättre lycka nästa år, Kuriren!) Spexbloggen kan nu även presentera vimmelbilder från releasen.

Under veckan innan releasen kunde allmänheten gissa vad spexet skulle handla om, och om man gissade rätt kunde man vinna fribiljetter! Med tanke på att ledtrådarna knappt gick att förstå ens för uppsättningsmedlemmarna själva får man väl säga att vinnarna förtjänade sina biljetter, som de nu fick motta av spexdirektören i egen hög person.

Dirren!En upplyst direktör.

Beväpnad med en kamera förhör… eh, jag menar intervjuade Robert allmänheten om vad de förväntade sig av det indiska temat. På denna bild har han lyckats ställa förre årets sångansvarige mot väggen.

Paparazzi”BEORDRADE DU KOD RÖD?!”

Comments are closed.