Direktören ställs mot väggen

Årets spexdirektör Anders Ragnarsson har ställts mot väggen i en intervju! Läs och förundras!

Woho!Direktören rockar loss med en midsommarstång.

När jag var liten ville jag bli:
Aekeolog. Ja det var så jag stavade det då, så det var aekolog jag ville bli! Intressant förresten att det idag kan misstagas för ett typ-o. Tror inte att jag för 22 år sedan visste att bokstäverna r och e sitter bredvid varandra på ett tangentobord. Det kan också bero på att jag är smålänning och helst undviker bokstaven r överhuvudtaget.

Första spexet jag såg var:
Skövdespexets Mästertjuven i Högklackat där min storebror var med i kören, dansade och hade två biroller. Året var 2003.

Om jag vore en efterrätt skulle jag vara:
Banandessert och en hoppstylta.

Det som hittills överraskat mig mest med att vara direktör är:
Att jag blev tillfrågad. En stor ära som jag tar på största allvar och med en stor balja humor.

Vad är ditt bästa musikerskämt?
Jag skämtar inte om mosaik.

Beskriv din värsta spexmardröm:
Att jag skulle ta fel på musik och mosaik och istället för orkesteransvarig tillsätta en mosai…ii..ker? Nej, men skämt å sido. Det vore ju tråkigt om spexet blev tråkigt. Det är därför jag är direktör och inget mer kreativt.

Tänk dig ett spex bestående enbart av Beatleslåtar. Skulle det vara en bra idé, eller skulle det vara den bästa idén någonsin?
Nej usch! Förstår inte alls varför man skulle vilja lyssna på sådant skrän! Det var bättre förr!

Blir det ett spex nästa år också eller?
Det är svårt att säga. Men eftersom jorden inte gått under än kanske den håller ett år till och då ser jag verkligen ingen anledning till att det inte skulle bli ett spex till. Och absolut ingen anledning till att det inte kommer bli det bästa spexet någonsin!!! Och framför allt ingen anledning att inte aldrig använda dubbla negationer.

***

Stort tack, Anders, för att du ville ställa upp på en intervju. Och vi får diskutera det där med Beatles mer senare.

Comments are closed.