Vad kommer årets Lulespex handla om? Var med och tävla!

En av Lulespexets traditioner är att hålla temat till föreställningarna hemligt fram till releasen i mars.

Fram till dess har Du möjlighet att vara med och tävla om att bli den förste som avslöjar oss! Vinnaren utlovas ett fint pris! Idag har jag pratat med vår pr-chef Johan ”Kekke” Albihn som planerar releasen tillsammans med manusansvarige Felix Persson. Felix kunde tyvärr inte närvara idag på grund av ett svårt utbrott av födelsedag, som tur var på annan ort.

Anders: ”Hej Kekke! Vad handlar årets Lulespex om?”

Kekke: ”Som jag brukar säga; Månlandningen och högertrafikomläggningen… och resten får framtiden utvisa!”

Anders: ”Jaha, jag trodde vi skulle ha någon form av tävling som går ut på att gissa temat. Har du vunnit nu då?”

Kekke: ”Precis som i tävlingarna på baksidan av Cornflakes-paketen så kan de inblandade och andra insiders inte vara med och tävla, för att göra det lite roligare för alla andra. Gemene man kan dock hålla utkik på hemsidan och på facebook efter de ledtrådar som vi kommer släppa från och med nu och fram till releasen. Först att gissa rätt på årets tema vinner finfina priser!”

Anders: ”Och vart skickar man sina gissningar?”

Kekke: ”Till mig på tavling@lulespexet.se. Lägg inte upp någonting på facebook bara, det kan ju förstöra det roliga för alla andra…”

 

Kekke photo Kekke3_zpsf51d1663.jpg <– Lulespexets egen ”Kekke”

 

Tack för det Herr PR-chef! Då återstår det bara för mig att rekommendera er läsare att gå in och gilla Lulespexet på facebook. Där får ni automatiskt uppdateringar om nya ledtrådar. Det ligger även uppe ett event för releasen som kommer bli ett riktigt speciellt event i år, glöm inte att ”joina”!

Lulespexet på facebookhttps://www.facebook.com/Lulespexet

Release-eventet hittar ni här.

Lycka till med tävlingen!

 

 

 

Comments are closed.