Fullständigt allvarligt…

När man läser tidigare inlägg så ser man en tydlig trend i typen av inlägg, och det är att alla är nästan överdrivet humoristiska.
Nu är det ju som vi alla vet så att livet inte är en dans på rosor, och därför är det viktigt att komma ihåg att alltid vara allvarligt fokuserad…
Därmed bifogar jag här en bild på en Fullständigt Seriös Kiwi i Fanta, som en påminnelse till er om att ta er själva på lite större allvar.

//Johan Albihn, fullständigt allvarlig

5 Responses to “Fullständigt allvarligt…”

 1. Robert skriver:

  Imponerande, måste jag säga, av kiwin att lyckas vara så allvarlig!

 2. Robert skriver:

  När jag ändå är i gång, måste jag ju faktiskt passa på att fråga Spexbloggen en fråga. Frågan lyder,och håll i er nu: Hur fixar jag en bild (alt. avatar) till min användare här?

 3. Valle skriver:

  Varför ska du ha en annan bild än alla andra? Nä här på spexbloggen råder jämlikhet, så det blir ingen annan bild.

 4. Robert skriver:

  Men jag gillar inte den anonymitet som den där (enligt mig) fula vit-gråa bilden ger! Jag vill att spexet skall kännas som en varm öppen famn, men just nu känner jag bara anonym luleansk och bister kyla. Tror detta till stor del beror på att man inte tillåts ändra avatar.

 5. Valle skriver:

  Bra Robert! du börjar fatta galoppen… Livet är ett helvete och vi är alla bjudna, och gällande klädkod är enligt detta grådassiga exempel.