Påskfest, gangsta style

Påsken kom och gick, och spexbloggen hade sin årliga påskmiddag. Mottot för kvällen var ”är det egentligen gangsta”? Eftersom image är allt inledde vi kvällen med att måla gangsta-ägg. En vild diskussion utbröt om vems konstverk som var mest hårdkokt. Enligt Valle är kontrasterna det viktiga, medan Kekke satsade på kvantitet. Jenny körde på stencool graffiti, men Tomas avslöjade sin ålder genom att satsa på ett retro-ägg.

Ägg

Trots att våra matplaner delvis sprack på grund av dåligt utbud på Slemmis blev ändå middagen en succé. Kvällen avslutades med en rafflande fyrmannaduell i tornbyggandets ädla konst. Nyckelorden bland kvällens samtalsämnen var gangsta, mat, hunger, gangsta, årsinkomst, bloggande, gangsta, ekonomer, och behändiga flickvänner. Vi insåg snabbt att vi tagit oss vatten över huvudet i och med vårt val av ämnen. Nästa års påskmiddag planerar vi därför att hoppa ner ett steg i ambitionsnivå och behandla växthuseffekten, vattenproblemen i Afrika, slutförvaring av kärnavfall, Palestinakonflikten, samt en gång för alla reda ut om Pluto är en planet eller inte.

Vinnarinstinkt

5 Responses to “Påskfest, gangsta style”

 1. Robert skriver:

  En fråga till Spexbloggen:
  Nu har haft bloggen smyglanserad internt i föreningen ett tag, men när kommer den stora världslanseringen?

 2. Valle skriver:

  Ett svar till Robert:
  Så fort Världen är redo.

 3. Sandra skriver:

  Vilket ägg är vems?

 4. Arvid Staaf skriver:

  Tredje ägget har mustasch, så det måste vara Pierre

 5. Tomas skriver:

  Första är Jennys graffitiägg, andra är Kekkes snömonster, tredje är Kekkes blingblinggubbe, fjärde är Kekkes flames-ägg, femte är Valles blingblinggubbe, och sjätte är min Tupac-man.

  Konstigt att Jenny inte har kommenterat inlägget än. 🙂