”Kalle dussin” för att citera en känd reporter

Hej god vänner! Just nu genomför Lulespexet sin generalrepetition inför lördagens premiär, och jag är på plats! Nå, vad kan ni förvänta er av årets spex? Jo det ska jag berätta för… Nä! det är ingen idé, årets spex går inte att beskriva med ord…   …det måste helt enkel upplevas!  …och behöver jag en nämna att det är en mycket stark kandidat till ”the best spex ever”. Kom och looka, eller missa årets grymmaste event! Biljetter hittas på länken nedan:

One Response to “”Kalle dussin” för att citera en känd reporter”

  1. Robert skriver:

    Bra jobbat där Valle. Jag råkar veta att denna blogg har många läsare och alla dessa kommer nu att få upp ögonen för Lulespexet. Och jag ska hem och städa lägenheten nu. Snart. Om ett litet tag. Ett litet, litet tag. Ett pytte-pytte-litet tag…