Efterfesten!

När banketten var över var det dags att dra vidare, och haket för kvällen var inte helt onaturligt Tillbringaren. Som vanligt när det drar ihop sig till efterfest var spexlokalen da shit, fylld av minst lika mycket gemenskap som t.ex. Gula men utan konstiga lukter. Det frossades friskt på resterna från kadaverlunchen, och stämningen var hög. Framåt småtimmarna samlades Spexbloggens redaktion för att ta den obligatoriska partygruppbilden. Då vi inte vill avslöja våra hemliga tillhåll har vi låtit maskera bakgrunden i vitt kamouflage.

Slutligen utgick redaktionen plus tillhörande infiltratör till Subway Porsön för en nattmacka, en räkmacka och för att snacka. Vi hann med avancerade diskussioner om manusskrivande och scenisk framställning innan det var dags för den, han, han, hon, och James John Sean… Smith! Bad! Nej, Smith! Inte Bad! att kalla det en natt och bege sig hemåt. Den engelske mästerspionen lyckades till och med infiltrera en av redaktionsmedlemmarnas sovrum.

Text: Spexbloggen
Bild: Spexbloggen

Comments are closed.