EKG spelar in video

Spexbloggen kan nu avslöja att EKG även spelat in en video till sin kommande singel. Inspelningen ägde rum i Porsöns hårdaste katakomber, djupt under markytan, under demonregissören Fucking Tapemasters ledning.

Ett hårt band i en hård pose

Inspelningen gick inte helt friktionsfritt. -Dom där artisterna är så fucking bra om dom bara inte haft sitt fucking jäkla attitydproblem, uppges bandmästaren ha sagt. Men kreativa bråk skapar som vi alla vet stor konst, och ryktet säger att videon blev så grymt gangstaa att den gick utanför skalan och blev helt ogangsta, men hade tillräckligt mycket gangstaa i reserv för att återigen bli 100% gangstaa.

Exklusiv bild från inspelningen

Musikvärlden väntar med spänning på releasen. Det enda vi kan säga säkert är att inget kommer att bli som förut.

Comments are closed.