Veckans insändare v.17

The fucking tapemaster in da house!

Att äntligen se sitt verk i action är varje regissörs dröm och nu är dagen här och gick förbi igår. Killarna är hårda som fucking sten, som de säger, men så dryga. ”Allwright” säger jag, ”mer inlevelse Siberian Ice Drill”. Once igen. Men fuck he just ger mig fingret och säger ”jag spelar la som jag själv vill”. Sedan när sista tagningen var complete då föll hela bandet ihop i en hög och somnade. Jag funderade på att ringa Jocke Zuna och låna da stabspiska för att få dem att städa.

Inspelningsplatsen var noggrant utvald. Katakomberna va de mest gangstaa vi kunde hitta, valde mellan dessa och några på Nya Weeland men dessa katakomber vann tack vara avståndet till Ica ”gelly” på Porsön and it’s gangstaa style.

När det va dags för redigering tyckte Sonic Bassbox att ”nu är det nog!” men jag bara ”No! No! Nej! Så här kan vi inte ha de. Du har ju ingen kilt på den där bilden.” Vi hade trots allt bara gjort om den 365 gånger. Det är ingen class in the bands nuförtiden.

När jag arbetade med Tomten i hans Christmas musical year 76 tyckte jag att han var goddam ugly men de här pojkarna spöar skiten ur Mr Santa i fulhet alla gånger. How can they vara så fula?

But the resultat is over mina förväntningar och är så gangstaa att jag nästan svimmar.

// The fucking tapemaster over and ut

Comments are closed.