Skotermode

En fantastisk skotersäsong kan läggas till handlingarna, men det är ingen idé att lägga sig på hängmattan och vänta på bättre tider, för nu börjar förberedelserna inför kommande säsong. Just vid denna tid på året brukar de stora fabrikörerna lansera sina nya kollektioner. Men vad är det som gäller inför nästa säsong, vilka är de hetaste prylarna? Spexbloggen tänkte givetvis utröna detta.

Kanske det viktigaste plagget för skoterfantasten är overallen. Inför kommande säsong kan man se att svarta overaller dominerar, gärna med inslag av rött eller vinrött, som denna från kanadensiska Edmonton Oilers, 7990:-.

Kalla dagar när man kör norrut är det viktigt att man håller värmen i händer och fötter, för det har UFO Clothing tagit fram en serie handskar och skor som går under namnet Kiirunavaara. Dessa utlovas trots sin fräna look vara varmare än medel.

Det hetaste inom skoterunderkläder är utan tvekan underponchos, här en vit med kaxigt tryck fram, från Poncho Snöfall, 399:-.

Även t-tröjor med knäppning i grenen är något som kommer starkt, denna unisexmodell från Snowgirl finns i rosa och turkos, 795:-.

Slutligen som kronan på hjässan har vi den numer nästan obligatoriska pälsmössan, det är en trend som hållit i sig sen 2007, och inget tyder på att det skulle ändras inför nästa säsong. Nedan kan vi se en mössa från ryska Цоколь, just denna modell har inte mindre än två säkerhetssnoddar som hindrar mössan från att blåsa bort.

Hej! vad det går mellan buskar och snår. Vi ses till vintern.

Comments are closed.