En kycklings bekännelser

Kycklingen Kenny hade länge vetat att han inte var som andra kycklingar. Visst, han var gul, och han hade ögon och en näbb, precis som andra kycklingar. Problemet var att näbben och ögonen inte satt där man förväntar sig att de ska sitta, något som gav Kenny ett minst sagt säreget utseende. Hans ägare tyckte visserligen om honom, men andra personer var inte alltid så snälla. Ibland skrattade de till och med åt honom. Skrattade!

Men vad ingen visste var att Kenny hade en plan. Han skulle minsann visa alla, och världen skulle lära sig att frukta namnet Kenny! Så medan hånskratten haglade drog sig Kenny tillbaka bland stenarna, och väntade i tysthet. Och det är mycket möjligt att Kennys plan skulle ha funkat, om det inte vore för den lilla detaljen att Kenny inte var något annat än ett massproducerat prydnadsdjur. Så allt Kenny kan göra är att sitta bland stenarna, visa upp sitt anlete, och vänta. Länge.

Comments are closed.