Turné del 1

Crash boom bang är inte bara en episk låt av Roxette utan även tre korta ord som finns i varje buss vokabulär. Detta blev ytterst uppenbart tio minuter efter Umeå. Äntligen hade Jenny somnat, Kekke slumrat litegrann och Tomas hunnit slappa a la gangstastyle med Valle bredvid sig minst lika gangstaslapp då det hände. Spekulationerna var många och sträckte sig från ”vi touchar sidlinjen” till ”backluckan är öppen”. En vanlig spexförening hade kanske nöjt sig med att få punktering på ett däck, men eftersom Lulespexet är större än så passade vi på att ta två däck i en smäll. Trots den obefintliga hastigheten och det obefintliga ljuset hade vi massa energi, så Fucking Gimbersson och Glenn (från Göteborg?) kunde ge sig på det mödosamma arbetet att fixa biffen.

Många skulle ha tappat modet i denna situation, men Army of Dekor såg genast den extra packytan inuti det trasiga däcket, ensemblen utvecklade en rescue-plan innefattande en rosa flamingo och en viss bloggförfattare insåg snabbt fördelen med att använda reflektioner från rakade huvuden till att sända morsesignaler. Det kan också vara så att Army of Dekor plantat detta då deras ansvarige pratade om den borttappade skruvmejseln när han tittade ner i vad som var kvar av däcket, detta alltså för att få det extra packutrymmet. Men nog pratat om vem som orsakat vad, lynchningarna kunde vänta tills morgondagen. Det gäller att se möjligheterna, det resulterade ju i alla fall i ett blogginlägg.

Comments are closed.