Sista föreställnings-festen, del 3

Den episka avslutningen.

Maja hade författat en dikt om/till hela uppsättningen. Inte nog med att den var fyndigt rimmad och underbart rolig, hon hade även lyckate få med precis alla grupper! När manusgruppen 2008 författade texten till det årets trappsång skrev vi om spexet, och misslyckades fatalt med att nämna alla grupperna. Och inte blev texten särskilt rolig heller… men nog om oss. Majas betyg blir: fem rimlexikon av fem möjliga!

Joel berättade om hur man kan identifiera de olika stadierna av berusning. Mycket tänkvärt. Jag utgår från att det låg många timmars intervjuande bakom det här gycklet, för inte kan det väl vara frågan om självstudier? Betyg: fem av fem promille!

Episkt!

(Den här bilden har inget med festen att göra, men förhoppningsvis kan den göra det lättare för läsarna att ta sig igenom textmassorna.)

Och slutligen så ställde sig ett gäng män som inte var iklädda frack på scenen och började sjunga. Men – de lät publiken få välja låt! Går det att bli mer spontan och crazy än så?! (Det var en retorisk fråga, svaret är självklart nej.) Betyg: fem av fem stämgafflar!

2 Responses to “Sista föreställnings-festen, del 3”

  1. Robert skriver:

    Jag är iaf glad för bilden. Den gör texten mer lättläst. Om jag vill läsa mkt text utan bilder, läser jag en roman.

  2. Johan skriver:

    Nu framgår det ju inte av varesej artikeln eller bildtexten, så jag känner mej nödgad att påpeka att den allmänna väg som slutar just där råkar vara sveriges absolut nordligaste! Viktigt.