The Spex Blogg Project

I maj 2009 försvann en spexbloggare i skogarna runt Porsön när han sökte efter sina försvunna bloggkollegor. 47 minuter senare fann man minneskortet till hans kamera. Vi presenterar här de sista kända bilderna på Tomas:

One Response to “The Spex Blogg Project”

  1. Peter Parnes skriver:

    Porsömonstret slår till igen. Jag befarar att Tomas är borta för alltid och kommer aldrig tillbaka till oss igen. Må monstret inte plåga honom för mycket innan det äter upp honom. Med Tomas blir det 18 offer på 2 månader.

    Tidigare var förekomsten av monstret mycket vanligt nere vid Sundet men efter man tog bort lekplatsen (polisens åtgärd med fara för eget liv!) så flyttade monstret till nya jaktmarker väst om Porsöberget.

    Invånarna uppe på själva berget (34m över havet!!) har än så länge klarat sig relativt väl vilket tyder på att monstret är en latmask som inte orkar ringla sig upp på den förvuxna kullen.

    Detta är en sorgens dag och vi befarar att det värsta har hänt Tomas 🙁