Veckans pryl v. 28

Saknar du också Luleås vita vintrar såhär på solsemestern?
Är du också trött på sand i badbyxorna och längtar efter snö i skorna?
Har du också upptäckt att snowboarden inte alls fungerar lika bra på asfalt?

Då är veckans pryl någonting för dig!

CoolStuff.se presenterar:

Supersnö!

Häll bara pulvret i vatten och se det expandera 100 gånger och bli till gnistrande snö som håller i veckor. Går att återanvända, kräver ingen tillförd kyla och ger växthuseffekten den där välförtjänta sparken i baken som den förtjänar!

One Response to “Veckans pryl v. 28”

  1. Robert skriver:

    Oj, det finns verkligen mycket kul att botanisera i å CoolStuff.se. Ta tex den flytande högtalaren, som ”högtalar i alla former av vatten”.

    Citat ”OBS! Dock ber vi dig att vara vaksam om du ska lyssna på en skiva med det avslappnande ljudet av valsång om du befinner dig på öppet vatten. Eftersom ljud rör sig fem gånger så fort i vatten som i luft och kan färdas långa sträckor finns risken att en val missuppfattar ditt avslappnande bad som en invit och kommer och flirtar och allting blir jättestökigt som det lätt blir när valar kommer och flirtar. CoolStuff tar inget som helst ansvar för detta!”Något som jag kanske bör tänka på när jag tar över micken i höst för nolleföreställningarna?